ACTIES EN LEVERINGEN

Levertijd:

Onze levertijd voor buitenmeubelen is momenteel ongeveer 2-3 weken. Voor binnenmeubelen is de levertijd 6 weken. U wordt op de hoogte gebracht van de exacte leverdatum. 

Leveringen en leverkosten

Leverkosten Nederland: € 79,- met uitzondering van de waddeneilanden. Dit kan op aanvraag. 

Leverkosten België: & tussen 99,- en 129 euro afhankelijk van de postcode

Leverkosten rest Europa: op aanvraag

De chauffeurs die wij zelf in dienst hebben leveren onze handgemaakte meubelen door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Wel kunnen we bij het depot leveren.
Ook is het mogelijk om in elk ander land in Europa te leveren. Naast het bezorgen, zal de chauffeur ook zorg dragen voor het monteren van de meubelen op locatie. Dit betreft alle meubelen die in delen geleverd worden zoals bijvoorbeeld alle modellen loungebanken – rechte, hoek en U-modellen -, bedden, kloostertafels, verschillende modellen eettafels en hoogslapers.

Enkele meubels hebben een meerprijs wanneer deze niet gemonteerd aangeleverd kunnen worden. Wat ook voor kan komen is dat onze chauffeur alleen bij u komt zonder hulp van een van zijn collega’s. Het zou fijn zijn als u dan even mee kunt helpen bij het plaatsen van de meubels.

Bij het inplannen van uw order zijn wij afhankelijk van welke dag wij in welke regio leveren. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met uw wensen, maar het kan voorkomen dat uw voorkeurs dag niet altijd beschikbaar is.

Buitenkeukens worden alleen gemonteerd en niet geïnstalleerd/aangesloten.

Betaling

Bij het plaatsen van een online bestelling kunt u kiezen om met iDeal te betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor de optie “betalen bij ontvangst” te kiezen. U kunt dan het resterende bedrag contant of per pin bij de desbetreffende chauffeur voldoen. Hij heeft een mobiel pinapparaat bij zich wanneer hij bij u langs zal komen. Deze betalingsmogelijkheden gelden uiteraard ook bij telefonische bestellingen en bestellingen die per e-mail gedaan worden.
Ook mag u het bedrag per banktransactie voldoen. Voorwaarde is dan wel dat het openstaande bedrag voor levering op onze rekening staat.