Tuintafels

TUINTAFELS

BEKIJK

TUINBANKJES

BEKIJK

TUINSETS

BEKIJK

SALONTAFELS

BEKIJK

PICKNICKTAFELS

BEKIJK

TUINTAFEL VAN DOUGLASHOUT

Bij Dijkhuis meubels houden wij ons het gehele jaar intensief bezig met het ontwerpen en maken van meubels voor in uw achtertuin. Op onze vernieuwde website vindt u ons gevarieerde aanbod aan meubels voor in de achtertuin. Wij maken meubels van verschillende materialen. De kwaliteit is altijd hoog bij ons, omdat wij werken met de beste materialen en jarenlange ervaring . Wij bewerken buitenkeukens, loungebanken, hoekbanken, maar ook tuintafels. Wij kunnen u onze tuintafels van Douglas hout van harte aanbevelen. Douglas hout is een houtsoort die bekend staat om zijn oersterke kwaliteit, mits bewerkt. Daarom schikt deze soort om te gebruiken als materiaal voor meubels voor in uw achtertuin.

 

Douglas tuintafel in alle soorten en maten

 

Ook als het gaat om Douglas tuintafels hebben wij veel verschillende soorten voor u klaar staan. Grote tafels, kleine tafeltjes en in geheel andere stijlen. Wij zijn er van overtuigd dat er voor iedereen een mooie tuintafel in ons assortiment staat. Daarnaast maken wij tafels voor in de tuin ook volledig naar uw wensen, zodat iedereen met een tevreden gevoel tegen zijn bestelde tafel kan aankijken. Het is geen verplichting, maar om het plaatje helemaal compleet te maken bieden wij ook mooie stoelen aan voor buiten die perfect aansluiten bij uw tafel. Op deze manier zorgt u dat uw achtertuin er piekfijn uitziet voor de zomerdagen.

 

Het grote voordeel van een tafel, is dat hij ook in sterke staat blijft als het weer omslaat. In de winter kan hij dus prima buiten blijven staan, wat u een hoop werk bespaart. Wilt u nou een klein en knus tafeltje waar u met uw partner aan kunt schuiven of ziet u liever een grotere tafel in uw achtertuin voor het hele gezin. Bij Dijkhuis meubels zit u hoe dan ook goed. Bestel nu uw tuintafel.