Hoekbank

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
 1. SALE
  Hoekbank Raalte
  Normale prijs € 698,00 Speciale prijs € 598,00
 2. Hoekbank Goes
  € 698,00
 3. Hoekbank Balkbrug
  € 1.399,00
 4. SALE
  Hoekbank Arnhem
  Normale prijs € 698,00 Speciale prijs € 628,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina

EEN DOUGLAS HOEKBANK

Bent u de inrichting van uw tuin al een tijdje beu? Hebben uw tuinmeubelen hun beste tijd gehad of bent u simpelweg gewoon op zoek naar iets anders voor in uw achtertuin. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Douglas-Tuinmeubelen bieden wij tegen eerlijke en betaalbare prijzen een gevarieerd aanbod aan meubels voor zowel binnen als buiten aan. Zo hebben wij meerdere Douglas hoekbanken voor u klaarstaan. Douglas hout is een uiterst geschikte houtsoort voor buitenmeubels. Het is namelijk sterk van kwaliteit, waardoor het, mits bewerkt, jarenlang mee moet kunnen gaan. Ook is de houtsoort betaalbaar, waardoor u voor een prima prijs over mooie meubels voor in uw achtertuin beschikt. Heerlijk om in het voorjaar en in de zomer aan te schuiven met uw gezin.


Wij vinden het als Douglas-Tuinmeubelen belangrijk dat u bij het bestellen van uw meubels krijgt wat u precies wenst. Daarom hebben wij een gevarieerd en breed aanbod aan Douglas hoekbanken samengesteld. Op die manier zit er voor iedereen wat moois in ons assortiment hoekbanken. Onze banken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en modellen. Zo is het mogelijk om de hoekbank nog meer naar uw smaak te creëren. Wilt u een open of dichte onderkant? Heeft u liever een armleuning of liever niet? Wij denken graag met u mee.


Het voordeel van onze Douglas hoekbanken is dat ze sterk zijn en daardoor het hele jaar buiten kunnen staan. Hierdoor is het niet nodig om twee maal per jaar een hele middag te spenderen aan het opzetten en opruimen van uw hoekbank. Bestel bij ons een Douglas hoekbank en maak uw tuin klaar voor het voorjaar. Het is mogelijk om uw hoekbank zelf volledig in te richten met accessoires, zodat de bank volledig strookt met uw wensen. Bekijk ons aanbos van Douglas hoekbanken nu.


 

Lounge hoekbank douglashout | Douglashouten hoekbank inclusief kussens


OLIEBEHANDELING VOOR DOUGLAS HOEKBANK

Wij adviseren u om de hoekbank van douglashout door ons te laten behandelen met een olie. Voordelen hiervan zijn dat doordat wij de banken in onze spuitcabine behandelen we het gehele oppervlakte van alle planken bereiken en hierdoor geen delen overslaan. De buitenolie trekt in het hout en zorgt voor een langere levensduur van de hoekbank. Tevens is het hout hierdoor beter bestand tegen weersinvloeden. Hierdoor hoeft de bank pas na ongeveer 2 jaar opnieuw behandeld te worden afhankelijk van de staat van de bank en de intensiteit van het weer wat de bank te verduren heeft gehad. Dit is een kwestie van de bank licht opschuren en de olie aanbrengen. De olies zijn per 1L en 2,5 L los verkrijgbaar en zijn te vinden onder accessoires / diversen. De kopse kanten van het hout zullen in verloop van tijd bijkleuren maar zullen in het begin nog wat lichter zijn.


KUSSENS

Het soort stof dat je voor je hoekbank kiest hangt natuurlijk af van wat je mooi vindt. Zo is het prettig als buitenkussens goed bestand zijn tegen regen en verkleuring door de zon. Bovendien kun je bij intensief gebruik het beste voor een stevigere stof kiezen. Wij beschikken over verschillende stofsoorten. Cartenza is de "standaard" stof. Dit is een kwalitattief zeer goede stof die goed bestand is tegen weersinvloeden. Dit zelfde geldt voor de exclusieve stoffen. Deze kenmerken zich door de structuur. Het is vaak de uitstraling die je bij een luxe binnenbank verwacht maar dan op je douglashouten hoekbank. 


VERSCHILLENDE SOORTEN HOEKBANKEN

Bij ons zijn er drie soorten hoekbanken van douglashout. Het meest verkochte model is de hoekbank met een rechte armleuning. Deze is functioneel handig om ook bijvoorbeeld wat drinken op te zetten. Daarnaast heb je de schuine armleuning. Dit is vooral een voordeel als u lekker in de hoek wil gaan liggen. Hier zitten dan ook kussens zoals op de foto's is te zien, je kan dan lekker in de hoek liggen. Als laatste heb je de modellen met een hoge zit, dit is ideaal als u ook aan de tafel wil eten of gezellig wil borrelen. Je hebt dan de mogelijkheid om er een tuintafel op normale hoogte bij te zetten.