douglas hout meubelen

Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Privacy Policy

Meubels-van-steigerhout.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Dijkhuis Meubels B.V. zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
 

Dijkhuis Meubels B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals die in deze privacy verklaring staan.

Contactgegevens:

Dijkhuis Meubels B.V.

Twijnerstraat 16-18

7481 KL Haaksbergen

T: 053 574 3558

C. Dijkhuis is de Functionaris Gegevensbescherming en is te bereiken via info@meubels-van-steigerhout.nl.

Bedrijf omschrijving. Dijkhuis Meubels B.V. houdt zich bezig met het verkopen van meubelen.

 

Persoonsgegevens:

Dijkhuis Meubels B.V. verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruikt maakt van onze diensten of omdat je ons de gegevens gegeven hebt. Hieronder een lijst met de gegevens die wij verwerken:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Overige gegevens
  • Locatiegegevens
  • Acties op de website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekening gegevens

Gebruik gegevens:

  • Afhandelen betaling
  • Bellen en mailen om diensten te verlenen
  • Informeren wijzigingen etc
  • Dijkhuis Meubels B.V. analyseert je website gedrag met Google Analytics op de diensten en producten te verbeteren
  • Leveren van meubelen
  • Wij volgen je website bezoeken om in te spelen op je behoeftes
  • Wij verwerken ook persoonsgegevens als we hier wettelijk voor verplicht zijn, bijvoorbeeld voor de belasting aangifte

Ontvangst gegevens:

De gegevens worden ontvangen door Dijkhuis Meubels B.V. en Oxilion B.V. te Enschede (hosting partij).

Bewaren gegevens:

Gegevens worden bewaard zolang noodzakelijk is om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Rechten:

Als klant heb je de volgende rechten:

  • Recht op inzage: jou gegevens worden opgestuurd of gedeeld als je daarom vraagt
  • Recht op rectificatie: je gegevens worden aangepast als je daarom vraagt bij bijvoorbeeld een fout in de NAW gegevens of bankgegevens
  • Recht op indienen van een klacht: het indienen van klachten gaat via: Autoriteit Persoonsgegevens
  • Recht op overdracht: als je stopt met onze diensten dan het je het recht dat wij je gegevens overdragen aan de andere partij
  • Recht op stoppen van het gebruik van gegevens: je hebt het recht om aan te geven dat wij jou gegevens niet meer morgen gebruiken

Verplichte informatie:

Voor het versturen van pakketten, leveren van meubelen, versturen van rekeningen hebben wij bepaalde informatie nodig. Dit wordt aangegeven in het contactformulier of bestelproces. Dit is om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Beveiliging:

De website is beveiligd met een SSL certificaat van ESET SSL Filter CA.

Doeleinden certificaat:

-          Het garanderen van de identiteit van een externe computer

-          Het garanderen van uw identiteit aan een externe computer

 

 

© © Dijkhuis Meubels - Powered by

Quper Online