Buitenkeuken

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
  1. Buitenkeuken Breda
    € 1.648,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

DOUGLAS BUITENKEUKEN

Wat is er mooier dan op een warme zomerdag buiten te zitten? Nou, buiten zitten en genieten van maaltijden die u zelf bereidt in uw douglas buitenkeuken. Bij Douglas-Tuinmeubelen zien we de laatste jaren een enorme groei aan vraag naar Douglas buitenkeukens. Buiten koken tijdens de warme dagen in het voorjaar of in de zomer wordt steeds populairder. Daarom hebben wij een breed en gevarieerd aanbod aan Douglas buitenkeukens voor u samengesteld. Zoals u kunt zien maken wij verschillende soorten Douglas buitenkeukens, om aan zoveel mogelijk wensen te voldoen als het aankomt op buitenkeukens.


Aanbod buitenkeuken douglas
In onze aanbod douglas buitenkeukens zit veel variatie. Wij bieden buitenkeukens niet alleen in verschillende kleuren aan, maar ook in totaal andere stijlen. Zo beschikt de ene douglas buitenkeuken bijvoorbeeld over bovenkastjes en de andere niet. Ook zijn er in de ene keuken kookplaten aangebracht en in de andere een barbecue. De meeste keukens zijn volledig naar eigen wens in te richten. Door de grote variatie is er ook een fors prijsverschil tussen de keukens. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om een Douglas buitenkeuken te vinden die aansluit bij uw budget.


Douglas buitenkeuken op maat
Wij maken uw Douglas buitenkeuken volledig op maat, zodat het perfect aansluit de inrichting van uw achtertuin. Als u een bestelling bij ons plaatst vinden wij het belangrijk dat uw wensen snel worden gerealiseerd. Daarom proberen wij snel uw Douglas buitenkeuken op maat te maken, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Binnen twee weken maken wij uw keuken precies naar wens. De kwaliteit van de keuken is bij ons altijd hoog. Douglas hout is op zichzelf al een houtsoort die bekend staat om de sterke kwaliteit hout. Daardoor kunt u nadat wij de keuken geïnstalleerd hebben jaren vooruit met uw buitenkeuken en kunt u zomerslang genieten van uw aankoop.


Oliebehandeling voor een douglas buitenkeuken
Wij adviseren om de buitenkeuken te behandelen met een olie. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor onze buitenmeubelen van steigerhout. Behalve dat het hout beter bestand is tegen weersinvloeden wordt de levensduur er ook door verlengd. Als de buitenkeuken behandeld is hoeft u in principe de eerste twee jaar het meubel niet te onderhouden. Als u het meubel onderhoud dan dient u de buitenkeuken licht op te schuren en opnieuw te behandelen met een olie. Tevens kan het meubel behandeld worden met een dekkende verf. Behalve de standaard drie kleuren die wij aanbieden kunnen wij het meubel ook behandelen met vrijwel elke andere kleur. De diverse behandelingen zijn bij ons per 1L en 2,5L na te bestellen.


Merken

Wij leveren meerdere merken barbecues. Het zijn allen topmerken op het gebied van gasbarbecues. Daarnaast kunnen we ook een Weber in de buitenkeuken zetten voor de echte Weber-liefhebber. De gasbarbecues zijn van het merk Boretti en Grandhall.  Voor de kamado liefhebbers verkopen we de Bastard.


Veiligheid
*Inbouw BBQ's zijn geschikt om strak in te bouwen, maar bij Douglas-Tuinmeubelen houden we standaard minimaal 1,5cm ruimte naast de BBQ om brandgevaar uit te sluiten. (Tevens handig bij het gebruik van een BBQ hoes). Wij zijn niet verantwoordelijk voor ondeugdelijk gebruik van de BBQ waardoor brand kan ontstaan. U dient de BBQ schoon te houden, de ruimtes intact te houden, de juiste gasaansluiting te gebruiken en nooit de BBQ continu op hoogste temperatuur met de kap dicht aan te laten staan. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing die bij de BBQ wordt geleverd.